Aanvraag lid worden

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in indien u wenst aan te sluiten als lid van onze wandelclub.
Meer informatie over lid worden kan je hier lezen.
Lees ook aandachtig de aandachtspunten onder het formulier.

• Ledenbijdrage kost jaarlijks € 15 per persoon
  • Bij aanmelding ontvangt elk gezin een infobrochure (kaft) met interne gegevens over de club.
  • Elk gezin ontvangt maandelijks het clubtijdschrift ‘De Milieutoeter’
Naam:*
E-mail adres:*
Telefoon:
GSM:
Adres:*
Geboorteplaats:*
Geboortedatum:*
Rijksregisternummer
Clubblad Milieutoeter*
Ik schrijf me in als nieuw lid op voorstel van onderstaand clublid zodat wij beide recht hebben op een traktatie:
Vink onderstaand veld aan om aan te geven dat u geen robot bent...

* = verplicht in te vullen veld

Aandachtspunten

• Betreft het een inschrijving voor een minderjarige zal het bestuur contact opnemen om de goedkeuring van inschrijving te laten bevestigen per mail of brief door een ouder. Dit doen we in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving (algemene verordening gegevensbescherming), van kracht vanaf 25/05/2018.
  • Op onze clubactiviteiten worden regelmatig sfeerfoto’s gemaakt. Deze kunnen mogelijk gepubliceerd worden op onze website, ons ledenblad, persartikelen.