Aanvraag lid worden

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in indien u wenst aan te sluiten als lid van onze wandelclub.
Meer informatie over lid worden kan je hier lezen.
Lees ook aandachtig de aandachtspunten onder het formulier.

• Ledenbijdrage kost jaarlijks € 15 per persoon
  • Bij aanmelding ontvangt elk gezin een infobrochure (kaft) met interne gegevens over de club.
  • Elk gezin ontvangt maandelijks het clubtijdschrift ‘De Milieutoeter’
Naam:*
E-mail adres:*
Telefoon:
GSM:
Adres:*
Geboorteplaats:*
Geboortedatum:*
Rijksregisternummer
Milieutoeter clubblad*
Ik schrijf me in als nieuw lid op voorstel van onderstaand clublid zodat wij beide recht hebben op een traktatie:

♦  Ik - zoals vermeld bij naam en adres - heb de privacyverklaring gelezen m.b.t. de bescherming van de persoonsgegevens en door deze aanvraag in te vullen geef ik aan hiermee akkoord te gaan. Dit vermelden we in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving (algemene verordening gegevensbescherming), van kracht vanaf 25/05/2018.
♦  Op onze clubactiviteiten worden regelmatig sfeerfoto’s gemaakt. Deze kunnen mogelijk gepubliceerd worden op onze website, ons ledenblad, persartikelen.
♦  Indien het nieuwe lid - zoals vermeld bij naam en adres hierboven - minder dan 18 jaar oud is geef ik als ouder of wettelijke vertegenwoordiger toelating voor deze aanvraag en ga ik akkoord ga met de privacyverklaring. (Ik vul hierna naam en adres van ouder of wettelijke vertegenwoordiger in.)

Naam en adres ouder of wettelijke vertegenwoordiger voor minderjarige aanvrager:
Vink onderstaand veld aan om aan te geven dat u geen robot bent...

* = verplicht in te vullen veld