Geannuleerd – Jubileumtocht – 40 jaar Milieu 2000 – Zondag 23/05/2021

Geannuleerd – Jubileumtocht – 40 jaar Milieu 2000 – Zondag 23/05/2021

Geannuleerd

Wandeltocht ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan
van WSV Milieu 2000 Lommel.

Omdat vorig jaar deze Jubileumtocht ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van WSV Milieu 2000 Lommel ten prooi viel aan de coronacrisis hernemen we nu deze feestelijke wandeltocht.

Er is voor elke deelnemer een kleine attentie en gratis sticker voorzien.

Nergens beter dan in het schitterende wandelgebied van de Lommelse Sahara, onlangs uitgeroepen tot mooiste wandelgebied van Vlaanderen, kunnen we dit vieren met een extra wandelevenement.

Talloze naaldbossen afgewisseld met sprookjesachtige waterplassen en zanderige duinen en vlaktes, met als blikvangers de 30 meter hoge uitkijktoren, de vlechtwerken van natuurkunstenaar Will Beckers, het speelbos voor de jeugd en de S-vormige wandelbrug over het Kempisch kanaal zijn de mooiste troeven van dit wandelfestijn voor een onvergetelijke tocht door de natuurstad Lommel en de kroon van Bosland.

Voor alle afstanden vanaf 8 km zijn er één of twee rustposten voorzien in het gezellige scoutsheem met versnaperingen aan democratische wandelaarsprijzen en het bruisende plaatselijk bier De Loemelaer zal hier zeker niet ontbreken.


Startuur:

Van 7 tot 15 uur

Afstanden:

4 – 5 – 8 – 12 – 16 – 20 km

Locatie:

Buurthuis Het Zand
F. Van Eedenstraat 9
3920 Lommel Heeserbergen

Route bepalen via Google maps…

Bewegwijzering:

Naar de startplaats toe, op de invalswegen naar Lommel en vanaf de N71 (ring rond Lommel-Centrum), is er bewegwijzering voorzien door middel van borden met als opschrift “WANDELTOCHT”.
Startplaats Het Zand ligt op ongeveer 300 meter van bushalte “Stijn Streuvelsstraat (Heeserbergen)” van buslijn 84 Hamont-Neerpelt-Lommel-Mol-Geel.