Last minutes

Nieuws van nabijgelegen clubs

• Dommeltrippers Coronawandeling 6.
    Weer staan er 2 mooie coronawandeltochten op de planning. Vertrek op de parking bij de kerk van ’t Herent gelegen Herent 139, 3910 (Neer)Pelt. Van 20/2 t/m 7/3 kunnen deze tochten vrij gestapt worden. Het zijn gevarieerde, mooie natuurwandelingen van 6 en 11 km doorheen de mooie natuur van ‘t Hent en omgeving.
    Plannetjes + QR-codes van de twee tochten hangen ook nu op bij de startplaats. Wij wensen jullie veel wandelplezier. Info: www.dommeltrippers.be
  • De Heikneuters, Genk
    Van 06 februari tot en met 14 februari zet onze wandelclub, KWSV De Heikneuters Genk weer een permanent bepijld wandelparcours uit met twee wandelafstanden van 7 en 6 km of samen 13 km. De start bevindt zich aan café De Schom, Slagmolenweg 113 te 3600 Genk. Parking is er voldoende aan de spoorwegbrug nabij het café.
  • Wandel mee Brueghel vzw
    Wandel Mee Brueghel vzw organiseert zijn eerst corona-proof wandeling. De wandeling vertrekt vanop de parking van Breughelhoeve, Weyerstraat 1, 3990 Grote-Brogel.
    De wandeling loopt in hoofdzaak door landbouwgebieden en verder is het een bosrijke omgeving.
    We maken gebruik van duidelijke uitpijling waarop iedere pijl een sticker van Wandel Mee Brueghel is gekleefd.
    We hebben voor ieder wat wils en zijn er afstanden voorzien van 4 – 8 of 11 km. De kleinste afstand is geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.
    De pijlen zullen hangen van 1 maart 2021 tot en met 28 maart.
    Zoals de veiligheid op corona voorschrijft zal er geen inschrijving of controlepost zijn. Men mag eveneens maar in groepjes van max. 4 wandelen.
    We wensen je allen veel wandelgenot .

Alle last minute berichten van Wandelsport Vlaanderen kan je hier lezen!