Last minutes

Nieuws van nabijgelegen clubs

• Dommeltrippers Coronawandeling.
    Door onze Dommeltrippers zal er van 10 april t/m 1 mei een nieuwe permanente en gepijlde coronatocht georganiseerd worden.
    Startplaats: parking kerk Herent, Herent 3910 (Neer)Pelt. Wij bieden jullie 3 aparte wandellussen aan doorheen de mooie natuur van ons oudste gehucht en omgeving.
    Wandelafstanden: +/- 5,2 km en 2 aparte wandellussen van +/- 10 km.
    Deze tochten kunnen tijdens deze periode vrij en gratis gewandeld worden.
    Wij wensen jullie veel wandelplezier. Info: www.dommeltrippers.be
  • Wandel mee Brueghel vzw
    Wandel Mee Brueghel vzw heeft zijn 2de corona-proof wandeling in de steiger staan. Deze gaat door van 17 april tot en met 02 mei 2021. We vertrekken vanop het kerkplein in Lozen. In het verleden zijn we nogal eens van deze locatie gestart. We hebben afstanden van 3-4-7-8-10 of 18 km. Voor de 18 km moet je de lus van 10 km en 8 km doen. De 3 en de 4 km kunnen gedaan worden met kinderwagens of rolstoelen. Op de pancartes staat alleen de 3 km aangeduid.
    Geniet van de wandeling.

Alle last minute berichten van Wandelsport Vlaanderen kan je hier lezen!