Last minutes

Nieuws van nabijgelegen clubs

• Tweede Coronawandeling De Bokkenrijders Overpelt.
    Onze 2de Coronawandeling is volledig uitgepijld. Vertrek aan De Vliegden Oost , Boemerangstraat 20 in 3900 Overpelt. Eén tocht van 5 km en eentje van 9,5 km , beiden vrijwel volledig door de bossen. De pijlen zullen blijven hangen tot 30 september. Voor de langste tocht is er mogelijkheid tot rust in het Winnerhof (open vanaf 13u30 , dinsdag gesloten).
  • Dommeltrippers Coronawandelingen.
    De zomer loopt op zijn einde, de scholen zijn (gelukkig) terug aan gang en de herfst komt er weer aan. Meteen de start van een mooi wandelseizoen.
    Gezond wandelen in deze coronatijd kan vanaf nu en dit gedurende een 3-tal weken bij de coronawandelingen van onze Neerpeltse wandelclub De Dommeltrippers . Niet alleen voor onze clubleden en leden van onze buurt wandelclubs. Iedereen is welkom om te komen genieten van deze coronatochten.
    Start: Sportpark “De Roosen” – De Roosen 3910 (Neer)Pelt.
    Uitgepijlde wandelingen van 5.2 km en 8.3 km.
    Pancartes met de routes van de 2 tochten hangen op bij de startplaats.

Alle last minute berichten van Wandelsport Vlaanderen kan je hier lezen!