Last minutes

Nieuws van nabijgelegen clubs

• Dommeltrippers Coronawandeling 5.
    Onze eerste coronatocht van 2021 komt er ook weer aan. Op 16 januari wordt de start gegeven van af de parking van lokaal De Dravers Achelsendijk 47B 3910 (Neer)Pelt. Onze 2 wandelroutes van +/- 6 en 10 km brengen jullie via mooie bos- en veldwegen en rustige wegen terug naar de startplaats bij “De Dravers”. De wandelpijlen (Wandelsport Vlaanderen) blijven hangen tot en met 7 februari.
    Pancarte met plannetjes + QR – code hangen ook nu weer op bij de startplaats.
    Veel wandelplezier!
    Volg ons op www.dommeltrippers.be
  • Bokkenrijders Coronawandeling januari 2021
    Onze eerste tocht van 2021 staat ook weer op punt. Vertrek aan de Sevensmolen in het Park Heesakkerheide (Breugelweg) en als je de pijlen volgt kom je daar ook weer aan na 5 of na 10 km. De pijlen blijven hangen tot 5 februari.
    QR – code is ook nu weer voorzien op de plannetjes.
    Ter info : al onze permanente wandelingen zijn steeds beschikbaar op onze website www.debokkenrijders.be
    Wandelclub De Bokkenrijders Overpelt wenst u allen een gelukkig en gezond 2021 met heel veel wandelplezier !!!

Alle last minute berichten van Wandelsport Vlaanderen kan je hier lezen!