Lidkaarten 2020

Pvc-lidkaart

Vanaf 2020 zal de federatie werken met nieuwe lidkaarten. Ze zijn te vergelijken met een bankkaart en zullen twee jaar geldig zijn.
Voor 2021 zullen dus geen nieuwe lidkaarten uitgereikt worden, maar uiteraard zal het lidgeld wel moeten vernieuwd worden.

Hoe lang is de huidige lidkaart geldig?

De lidkaart van 2019 is slechts geldig tot 31/12/19. De voorbije jaren was dit nog tot einde februari van het daaropvolgende jaar.
Als je vanaf januari dus gaat wandelen met de lidkaart van 2019 zal je de inschrijving betalen als niet-lid. Je zal m.a.w. 2 euro betalen.
Leden betalen vanaf 2020 1,50 euro.

Ga wandelen en je wordt beloond!

Iedereen die het lidmaatschap hernieuwt voor sportjaar 2020 ontvangt samen met de lidkaart en het mutualiteitsattest een gratis wandelboekje limited edition. Met dit wandelboekje kan je stempels verzamelen en sparen voor een leuk en handig (wandel)gadget. Je kan beginnen met sparen van zodra je het wandelboekje in je bezit krijgt, dus ook al in 2019. Hoe eerder je het lidmaatschap voor 2020 hernieuwt, hoe eerder je stempels kan verzamelen. Na deelname aan 15 wandeltochten kan je kiezen voor een mooie regenponcho van Wandelsport Vlaanderen. Doe je er liever nog 10 wandelingen bij? Na het stappen van 25 tochten krijg je een mooie rugzak. De geschenken zijn niet cumuleerbaar, dus als je kiest voor de regenponcho kan je niet meer verder sparen voor de rugzak. Als je kiest voor de rugzak, dan laat je de regenponcho aan je voorbijgaan.

De gadget (poncho of rugzak) kan enkel afgehaald worden op 8 afhaalpunten en wel op specifieke WSV evenementen en datums! Raadpleeg hiervoor het Wandelboekje, limited eidtion!

Omwille van organisatorische redenen kunnen wij deze wandelboekjes helaas niet persoonlijk aan iedereen bezorgen. Wie aan deze actie deelneemt kan het wandelboekje bekomen op de Waaltjesbostocht (28 november) , de Kerstnachtwandeling (23 december) of de Grenstocht (27 december)