Lidkaarten

Pvc-lidkaart

Vanaf 2020 werkt de federatie werken met PVC lidkaarten. Ze zijn te vergelijken met bankkaarten en blijven momenteel geldig en bruikbaar tot eind 2022.
Ook voor 2022 worden geen nieuwe lidkaarten uitgereikt maar uiteraard zal vanaf oktober het lidgeld wel weer moeten vernieuwd worden.
Voor nieuwe leden wordt er na betaling lidgeld natuurlijk wel nog een PVC lidkaart aangemaakt.

Hoe lang blijft je huidige lidkaart geldig?

Je huidige lidkaart kan verder gebruikt worden tot 31 december 2021.
Nadat je je lidgeld voor 2022 betaald hebt, wordt de geldigheidsduur verlengd tot 31 december 2022.
Indien je lidgeld voor 2022 niet betaald is word de lidkaart vanaf 1 januari 2022 onbruikbaar en betaal je bij inschrijving 3 euro als niet lid. Het inschrijfgeld voor leden blijft ook in 2022 op 1,50 euro.

Ga wandelen en je wordt beloond!

Iedereen die het lidmaatschap hernieuwt voor sportjaar 2020 ontvangt samen met de lidkaart en het mutualiteitsattest een gratis wandelboekje limited edition. Met dit wandelboekje kan je stempels verzamelen en sparen voor een leuk en handig (wandel)gadget. Je kan beginnen met sparen van zodra je het wandelboekje in je bezit krijgt, dus ook al in 2019. Hoe eerder je het lidmaatschap voor 2020 hernieuwt, hoe eerder je stempels kan verzamelen. Na deelname aan 15 wandeltochten kan je kiezen voor een mooie regenponcho van Wandelsport Vlaanderen. Doe je er liever nog 10 wandelingen bij? Na het stappen van 25 tochten krijg je een mooie rugzak. De geschenken zijn niet cumuleerbaar, dus als je kiest voor de regenponcho kan je niet meer verder sparen voor de rugzak. Als je kiest voor de rugzak, dan laat je de regenponcho aan je voorbijgaan.

De gadget (poncho of rugzak) kan enkel afgehaald worden op 8 afhaalpunten en wel op specifieke WSV evenementen en datums! Raadpleeg hiervoor het Wandelboekje, limited eidtion!

Omwille van organisatorische redenen kunnen wij deze wandelboekjes helaas niet persoonlijk aan iedereen bezorgen. Wie aan deze actie deelneemt kan het wandelboekje bekomen op de Waaltjesbostocht (28 november) , de Kerstnachtwandeling (23 december) of de Grenstocht (27 december)