Geannuleerd – Vlaanderen wandelt lokaal – Zondag, 25/04/2021

Geannuleerd – Vlaanderen wandelt lokaal – Zondag, 25/04/2021

Geannuleerd

Wandelsport Vlaanderen en wandelclub Milieu 2000 Lommel willen op deze dag iedereen aan het bewegen krijgen en laten kennis maken met de wandelsport.

We voorzien 3 wandellussen, waarvan één geschikt is voor minder mobiele wandelaars, met elkaar te combineren tot een afstand van 20 km.

Nergens beter dan in het schitterende wandelgebied van de Lommelse Sahara, onlangs uitgeroepen tot mooiste wandeling van Vlaanderen, kunnen we dit extra wandelevenement organiseren.

Talloze naaldbossen afgewisseld met sprookjesachtige waterplassen en zanderige duinen en vlaktes, met als blikvangers de 30 meter hoge uitkijktoren, de vlechtwerken van natuurkunstenaar Will Beckers, het speelbos voor de jeugd en de S-vormige wandelbrug over het Kempisch kanaal zijn de mooiste troeven van dit wandelfestijn voor een onvergetelijke tocht door de natuurstad Lommel en de kroon van Bosland.


Vertrekuur:

van 7 tot 17 uur

Afstanden:

4 – 5 – 8 – 12 – 16 – 20 km

Locatie:

Buurthuis Het Zand
F. Van Eedenstraat 9
3920 Lommel Heeserbergen

Route bepalen via Google maps…

Bewegwijzering:

Naar de startplaats toe, op de invalswegen naar Lommel en vanaf de N71 (ring rond Lommel-Centrum), is er bewegwijzering voorzien door middel van borden met als opschrift “WANDELTOCHT”.
Startplaats Het Zand ligt op +/- 300 meter van bushalte “Stijn Streuvelsstraat
(Heeserbergen)” van buslijn 84 Hamont-Neerpelt-Lommel-Mol-Geel